Back to top

About Kyocera

Εταιρικό προφίλ

Η KYOCERA Document Solutions σημειώνει την προέλευσή της το 1934, με την κατασκευή και πώληση των blue-line printing machines, η οποία μετεξελίχθηκε το 1948 σε ανώνυμη εταιρεία την KYOCERA Industrial Co., Ltd. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία αναπτύσσει εμπορική δραστηριότητα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και φτάνοντας στο 2000 όπου εξαγόρασε τον όμιλο MITA Corporation. Το 2002, συγχωνεύτηκε με την επιχείρηση εκτυπωτών της KYOCERA - MITA Corporation και από τότε έχει συνδυαστεί η τεχνολογία των laser εκτυπωτών και από τις δύο εταιρείες, για να μας γοητεύσουν με τα καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα τους. Τέλος, τo 2012 η εταιρεία μετονομάστηκε σε KYOCERA Document Solutions Inc.
Η KYOCERA χρησιμοποιώντας «κεραμικά υλικά», ως τα βασικά συστατικά των προϊόντων της, συνιστά κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτικών μηχανημάτων, όπου περιλαμβάνει στο product portfolio της, τόσο έγχρωμους όσο και μονόχρωμους εκτυπωτές, αντιγραφικά και πολυμηχανήματα. Για περισσότερα από 20 χρόνια, τα προϊόντα της Kyocera χαρακτηρίζονται από μεγάλης διάρκειας μέρη, γεγονός που προσδίδουν μεγαλύτερη αξιοπιστία κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
Η πλήρης γκάμα του εκτυπωτικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία λογισμικού, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες λύσεις εγγράφων, για την υποστήριξη των επιχειρήσεων τους.
Από το 2017, ο όμιλος της Active Computer Systems AE αντιπροσωπεύει επίσημα τα προϊόντα και τις λύσεις της Kyocera στην Ελληνική αγορά.

 

Management Message & Philosophy

brand statement

Corporate Moto: «Respect the Divine and Love People»

Preserve the spirit to work fairly and honorably, respecting people, our work, our company and our global community.

Στο επίκεντρο του Ομίλου . είναι η εταιρική φιλοσοφία , η οποία υπογραμμίζει τη σημασία της δίκαιης επιχειρηματικότητας, που βασίζεται σε ηθικά και κοινωνικά πρότυπα, που πρέπει να υποστηρίζουν οι άνθρωποι καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας, ασπαζόμαστε πέρα από την εταιρική φιλοσοφία της , την βασική αρχή της δραστηριοποίησής της, δηλαδή θεωρούμε την έννοια "-" ως προτεραιότητα. Για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη, στοχεύουμε να είμαστε οι συνεργάτες που θα προσφέρουν νέα αξία στις επιχειρήσεις των πελατών.

Τα τελευταία χρόνια, το εργασιακό περιβάλλον των πελατών μας, έχει γίνει πιο δυναμικό και ανταγωνιστικό, ενώ έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις για απλοποίηση των λειτουργικών διαδικασιών χωρίς σύνορα, καθώς και γρήγορη λήψη αποφάσεων. Παράλληλα, ο όγκος των εγγράφων που χειρίζονται στην πρώτη γραμμή της επιχείρησης έχει αυξηθεί ουσιαστικά και τα ζητήματα που σχετίζονται με την επεξεργασία των εγγράφων πολλαπλασιάζονται. Η βασισμένη σε ισχυρά θεμέλια πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης, προσφέρει εκτεταμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και επιχειρησιακές εφαρμογές, που επιτρέπουν να κατανοήσουμε καλύτερα τα επιχειρηματικά περιβάλλοντα των πελατών μας και να επιλύσουμε ζητήματα που σχετίζονται με τα έγγραφα μέσω της συνολικής προσέγγισης λύσης εγγράφων. Οι λύσεις τεκμηρίωσης της θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται μαζί με εσάς και να είναι συνεργάτες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

CSR Activities

Η σύγχρονη κοινωνία αντιμετωπίζει διάφορες παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η οικονομική παγκοσμιοποίηση, η αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας, η κλιματική αλλαγή και η εξάντληση των φυσικών πόρων. Για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις, η Kyocera Document Solutions έχει αναπτύξει πολυ-λειτουργικά προϊόντα και εκτυπωτές που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, με λιγότερα απόβλητα που παρέχονται ως φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Με την βελτιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων κατά τη χρήση των προϊόντων, καθώς και με την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων από αναλώσιμα εξαρτήματα, προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας, συνεχή οικονομικά οφέλη και προϊόντα εξαιρετικά προηγμένα.

Ως μέλος του ομίλου Kyocera αφουγκραζόμαστε «την  αρμονική συνύπαρξη της κοινωνία μας, με την παγκόσμια κοινότητα και τη φύση μας, ως τον πυρήνα όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, αλλά και τη διεξαγωγή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε τοπικό επίπεδο, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα, σεβόμενοι την ποικιλομορφία, τα τοπικά έθιμα σε συνάρτηση με την περιβαλλοντική αρμονία».

Για όλους εμάς, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ισοδυναμεί με την πρακτική της Φιλοσοφίας . Πιστεύουμε, δηλαδή, ότι μέσω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, θα πρέπει να ενισχύεται η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τα ενδιαφερόμενα μέρη και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη των ΙΤ λύσεων.

 

Ακολουθείστε την KYOCERA Ελλάδος στα social media

Download Corporate Profile

  1. Ελληνικό έντυπο
  2. Case Study
  3. Kyocera Philosophy

 

 

Scroll to top